Inhottaa kun ei voi valmistella joulua eikä vielä voi pakkailla eikä huvita enää täällä vanhassa läävässä edes siivoilla... No vapaa päivien kunniaksi ryntäilin stadissa lahjojen perässä naama punaisena hiki selässä ja ilta kului hienosti paketoidessa.... Ihmettelen kyllä miten ihminen 30 paremmalla puolella edelleen voi tumpeloida paketoinnissa....Kehitystä ei näy, no mutta jospa kaverit ja sukulaiset kuitenkin arvostaisivat kovaa yritystä vaikka paketit ei kovin kauniita olisikaan ja merkitys lähtee yhtä nopeasti kun käärepaperi avataan.. Sitten sain päähäni viedä kellarista kaikki pienet ja vanhat vaatteet kirppikselle.. Jotain sijais toimintaa pitää kehittää..  Nyt olen käynyt kirppiksellä kurkkimassa myyntiä ja hyvin ovat tavarat vaihtaneet omistajaa... tosin pilkka hinnalla mutta toisaalta jos vaihtiksena on roskis parempi näin.. En oo koskaan ennen tajunnut, vaikkakin usein kirppiksellä käyn kiertelemässä, kuinka paljon ihmiset myllää vaatteita ja heittelee toisten pöydille, repii hinnat ja jopa pöllii kamaa... aika säälittävää jos kirppikseltä muutaman euron tavaroita pitää varastaa, mutta anyway varmaan on mennyt mun puuhis dvd:t, lapsen farkut ja korkkarit tarpeeseen... muutoin ei valitettavaa vaikka ekaa kertaa olen vienyt itsepalvelu kirppikselle myytäviä niin hienosti on toiminut..

Tuffa(siis mun isä porin vastine pappa tai vaari sanalle) on ollut viikon auttelemassa rempassa ja lapsen hoidossa... Välillä kyllä tuntuu että mulle tulee lisähommia kun yhtäkkiä onkin kotona kaksi lasta... Remppa on hyvin edennyt, lattialämmitys jo kylppärissä ja nyt odotellaan vain laatottajaa.. huomenna aloitetaan keittiön lattian laitto ja makkarit on jo maalattu... Enää pientä pintaremonttia siis...heh... elikkäs toisin sanoen puuttuu kuitenkin vielä kaikki..

No eiköhän se ainakin joskus valmistu ja miestäkin näkee kohta muutoinkin kuin juuri ennen nukkumaan menoa... ainakaan ei tule riitoja rempasta kun ei oo nähny koko miestä 

Viikonloppuna töihin ja lapsi tuffan huomassa vielä...