Hoh hoijaa.... edelliseen boustaukseen jatketaan..

Oltiin katsomassa sitä ihanassa paikassa sijaitsevaa kämppä vanhusta ja kiinnostuttiin... selvästi kysyttiin välittäjältä että teemmekö tarjouksen heti sinulle vai oman välittäjän kautta, sanoi että se on sama mutta mieluummin oman kautta... No teimme työtä käskettyä ja tarjouksen heti samana iltana.. Seuraavana päivänä tuli soitto että kämppä oli myyty ilman että saimme tehdä uutta tarjousta ollenkaan ja selvisipä vielä että meille kämppää näyttänyt välittäjä oli myynyt asunnon halvemmalla kuin meidän tarjous valehdellen myyjälle että ei tullut kuin yksi tarjous. Oma välittäjämme oli pahoillaan ja ymmällään siis sama lafka molemmilla mutta syyksi tälläiseen oli se että meidän kaupasta tämä toinen välittäjä ei olisi saanut maksua itselleen vaan hän olisi jopa joutunut maksamaan välityspalkkiosta tietyn osan meidän välittäjälle...

God gad!!! Ja vielä siis kysyttiin kummalle tarjouksemme teemme... Tekisi mieli haukkua kaikki pystyyn!!!!

Viime viikolla oltiin katsomassa jopa kahta kämppää... Sain taas shokki hoitoa kun ekan kerroksen "omalle terassi pihalle" astuessani kummastelin naapurien terassilta kuuluvaa mekkalaa ja rajalla ollutta paistinpannua... kauhukseni huomasin terassilla häkin joka täynnä helmikanoja... Kiinalaiset naapurit jotka valmistavat takapihalla omat kana annoksensa eivät kyllä heti houkuttaneet ostamaan kämppää.... Mitä hittoa?? Onko tälläinen laillista suomen maassa???

Toisesta kämpästä tarjous edelleen voimassa ja nyt odotellaan kuumeisesti meneekö läpi.... Tuskin... On sen verran ollut hankaluuksia näissä jutuissa että luotto nolla... Nyt vaihdettiin tosin firmaa ja kiinteistökuningatar kaisan asunto kyseessä;)