Asutaan tällä hetkellä kaksiossa, työsuhdekämpässä... Neliöitä ihan riittävästi mutta nyt on alkanut tympiä lelut olohuoneessa ja lapsi samassa makkarissa... On siis aika vaihtaa isompaan..

Ollaan ostamassa omaa.. Lähinnä ajateltu remppakuntoista koska miehellä oma remppafirma asia hoituisi tätä kautta näppärästi, ja saisi oman näköisen ja kunnolla tehdyn kodin.... Ollaan ravattu katsomassa jos vaikka minkälaisia asuntoja, mikä on ollut mielenkiintoista mutta aavistuksen rasittavaa... Asuntoja on kyllä vaikka mihin lähtöön...ollaan nähty täysin rempattu asunto jossa kaikki kuitenkin rempallaan, mm induktioliesi vinoon asennettu jne.. Sitten on ollut kaaos asuntoja ja nyt vikana lötönä vanhan mummelin hyvin pidetty kolmio, joka tosin armottoman vanhan aikainen, mutta aivan ihanalla paikalla yms. Isona bonuksena myös sauna..

Rohkaistuimme tekemään tarjouksen, ja tarjosimme pyydetyn hinnan.. Omistaja ei kuitenkaan halunnut kämppää myydä tähän hintaan vaikkei muita tarjouksia ollut...? häh? mun juntti aivot ei tajua miks pyydetään tiettyä summaa jos siitä hinnasta ei sitten myydäkkään.. No nostimme tarjousta ja nyt yhtäkkisesti onkin löytynyt toinen ostaja ehdokas joka nokitti tarjoustamme 1000 e, taas junttiaivot käy ylikierroksilla... Mitäs tämä nyt tarkoittaa mepä korotimme 5000 ja taas tämä hämärä kakkos ostaja on nokittanut tonnilla.... WHAAT? nyt mietintämyssyssä mihin meitin rahkeet riittää ja haluammeko nokitella tällästä tonni kauppaa vai täh tuntuu nuivalta tarjota paljon enemmän jos sitten saammekin kämpän ja vielä hölmömmältä tuntuu aloittaa 1000 euron nokitukset... I Wanna HELP ! Ja käypä tässä mielessä mikä kumma haamuostaja siellä oikein luurailee, alussa ei tarjouksia ollut kuin meidän ja kun nostettiin summaa heti löyty uusi tarjous, outoa sanon minä...

Palaillaan astialle kun on saatu pähkittyä mitä tehdään....

Ja vielä taidetaan muuten olla hulluja kun kaksi isoa juttua samaan aikaan siis asunnon osto ja häät mutta mutta...